Minden örömömet jelentő néhány sor, avagy Roberto Károly Lajos




Kaptam egy emberi szavakkal leírhatatlanul csodálatos kritikát obsessiontól (tessenek obsessiont olvasni, mert obsession zseniális.) A kritika az Athanasia című sorskísértőhöz íródott. Az elolvasása után örömtánctól kezdve könnyzáporig minden volt, íme hát a reakcióm, Gwen módra. Köszönöm, drága obsession! 

Színfoltok 3/3




AU Thorki befejező rész! Hűha, hogy mennyit dolgoztam vele. A 80%-át kézzel írtam, ami egész jó arány. Thor/Jane pártiaktól elnézést kérek a vége miatt, tudom, hogy ez nem volt szép tőlem. A történet vége happy endeseknek és földhözragadtaknak nem ajánlott! És igen, a dőlt betű világuralomra tör. 
Mindent elvettél tőlem.

Színfoltok 3/2





AU Thorki folytatás! Még mindig slash! Angstolunk, természetesen, azonban ezúttal megkíséreltem valami cselekményt is írni. Ez komoly.
Mi? Gwen cselekményt is írt (próbált)? -----> Olvasóközönségem reakciója
A hibás továbbra is a deviantart, és az az elvetemült, aki azt mondta, ne hagyjam félbe. Továbbá köszönöm Jimmy fiúnak a lehetetlen kulcsszavakat. Szeretlek! Beépítendő szavaim: Pindúr Pandúrok, "a madár az ász", koi ponty. 
Van itt nekünk rendőr!Steve, milliomos(nemfelkiáltójel)Tony, aki azonban (felkiáltójel) konyít a művészetekhez.
Kísérőzene: Blueneck - Lilitu

Színfoltok 3/1



AU Thorki, festőművész!Lokival, slash, de egyoldalú szegény, na meg persze angst. Egy háromrészes novellafüzér első darabja. Igen, dőlt betű fétisem van. Okolom az esős időt, a színimádatomat, és deviantartot a fenti képért. Zene: Dustin O'Halloran - Snow and Light