Holdningsendring 4/1



 Frostiron, újra, többrészes, AU. Nagyonnagyon őrült ötletek tömkelege, amit valaki őrületnek, valaki találékonyságnak nevezne, döntsétek el ti. Slash, bizony. És nem angst! Nem angst! 
Néhol sötét hangulatú, de általánosságban fura hangulatú, néhol meg vicces próbáltam lenni. A történet: A Légió egy anarchista, lázadó szervezet: minden tag egy rég letűnt skandináv isten nevét viseli, pont ahogy a sorsát, és Loki egy közülük. A program: gyújtogatás, tüntetések, bandaviszályok. A szabályok betonszilárdak - menekülésre nincs esély.
Tony élete tökéletes. Zseni, milliomos, playboy ésatöbbi. Éttermeket alapít és üzemeltet, és végre álmai városában is sikerül megvetnie a lábát. De még egy állás betöltetlen: kell még egy pincér. Lokit pedig nemrégiben vágták ki a legutolsó munkahelyéről.
Tony nem szeret kompromisszumot kötni. De ez talán  nyereségesebb lesz, mint gondolta volna. 
(a hangulata egy az egyben ideillik)
A skandináv mitológia kedvelőinek garantált nyalánkság. Remélem.

Rajzot kaptam!

Kaptam már mesés kritikákat, dicséreteket, biztatásokat, és most egy rajzot, egy elképesztően tehetséges olvasómtól, Sue-tól - okkal ajánlottam neki a Lamentáció, halálos dózisbant. Az alábbi csodát a Napégés és jégverés című munkámhoz készítette,  nem győzöm ájuldozni tőle, a tudat pedig, hogy az én firkálmányom ösztönözte ezen csoda megalkotására, hát megrészegít. Még a végén eltelek magamtól



Lamentáció, halálos dózisban



Ha valamiért, hát ezért nagyon fogtok utálni. Ezt előre borítékolom.
Egy heti kemény munka származéka e rövidke thorki, iskolában írt, lopott percekben körmölt darab, remélem, elnyeri a tetszéseteket.
Na ha valami, ez angst. Fűdenagyon. Slash, most újra. De miről is szól? Loki számadása a veszteségéről egy kopár asgardi cellában. Nyomokban skandináv mitológiát tartalmaz, némi fantáziával és variálással, az asgardi igazságszolgáltatást illetően nem kevés headcanonnal, illetve nem vettem figyelembe a Thor 2 minden mozzanatát.
 A történetet ajánlom Sue-nak, mert egy angyal ♥

"De a bűn nyomait el kell tüntetni, a folyamatosan történőnek pedig a gyanúja sem merülhet fel, és ezt te, a mindig egyenes, bátor, a Büszke Thor, te ezt nem érthetted - ez volt a te első, és utolsó bűnöd, a métely, amibe együtt merültünk, fulladásig."

Napégés és jégverés



Thorki, amit hirtelen felindulásból követtem el, és születésnapi ajándéknak szánom Heathernek, skizó társamnak és barátnőmnek. Nem slash, maximum nyomokban, viszont angst, őrület magasfokon; mert Loki jobban szereti Thort annál, mint amennyire ő maga el tudja képzelni. A történet a hercegek gyermekkorából idéz fel néhány percet, érzelmet, és végül van nekünk egy végünk, ami nem veszi figyelembe sem az Avengerst, se a Thor második részét, ahogy az első filmet sem minden tekintetben. A két testvér történetének abszolút alternatív verziója, OOC előfordulhat, mert én írtam. Ez figyelmeztetésnek is elmegy.

 ♫ Háttérzajnak: Black Lab - This night

Mi ez a rengeteg fic?





Egy kis kitérő. 
Többen is feltették a kérdést, hogy mikor lesz már valami nonfic, elvégre ez nem kizárólag ficblognak... indult. Illetve felmerült az a kérdés is, hogy mikor rukkolok elő végre valami újjal. Igazság szerint nagyon el vagyok havazva, és elkezdtem egy könyvet, egy újabbat, szám szerint a negyediket. Két könyv között, a holtidőben van általában novellaszüret, most egy kicsit belassultam, mivel az energiáimat az Ó Nagy Műnek szentelem. Azonban! Készülőben egy thorki, tehát a fanfic-mániás olvasóimat nem hagyom cserben - bár lehet jobban örülnének, ha így tennék. A nonfices brigádtól pedig elnézést kérek, mivel a regény maga is egy nonfic, nem marad már ihletem novellaidőben is a saját világocskámból alkotni, Lokiékat pedig egyszerűen nem tudom elengedni. Most tényleg, ki tudna ellenállni a csábításnak, hogy újra és újra kinyírja a kedvencét, élete szerelmét, és begyűjtsön pár "rohadjmeg"-et? ☺ ♥
Számítok rátok!