Idegen a tükörben



Szóval ez egy Thorki novella, non-slash. Tesók vagyunk, mitológiával, elvontsággal, meg velem. Fura a szerkesztés, meg a hangvétel, és nem tudom, miért tetszenek ennyire a groteszk dolgok.
Mindenekelőtt elnézést szeretnék kérni a hosszas kimaradásért, aztán meg a történetért. Amit fontos róla tudni: az ötlet és az egész történet  nem jöhetett volna létre Sue nélkül, aki picsogásomra megadott nekem három kulcsszót: kapzsiság, kígyó, tükör. A történet ajánlása az övé, remélem, tetszeni fog, és nektek is, drágáim. Bár... na mindegy, a remény hal meg utoljára.
A történetről pár szóban: A Thor: The Dark World után járunk. Loki lebukott, Thor pedig képtelen volt ölbe tett kézzel hagyni, hogy végrehajtsák Odin ítéletét. Szöktetési kísérlete azonban sikertelen volt, és büntetésül Mindenek Atyja rá és öccsére rettenetes átkot szórt: Lokit egy tükörbe zárta, Thortól pedig elvette az összes emlékét, apró múltsejtelmeket hagyva csak hátra, a hittel együtt, hogy csupáncsak egy midgardi gépszerelő, mindezt határozott céllal. 
Jah, szóval nagyon vidám.
Köszönöm Carlos Cipának a közreműködést.