Blogmoly kihívás - mert én sem maradhatok ki!



A csodálatos, drága Adri megjelölt ebben a szuper kihívásban, így természetesen én is kiveszem a részem belőle. A Blogmoly kihívás célja az, hogy rávegyük a lustálkodó bloggereket, hogy ne csak írjanak, olvassanak is blogokat. A kihívás eredeti kiírását itten linkelem.
A megjelölt szerzőknek három blogot kell jellemezniük és ismertetniük, amiket ők rendszeresen olvasnak és szeretnek. Alant megtekinthető az én három Kiválasztottam (azért a Hunger Gamesen nem kell részt venniük). 
Értelemszerűen olyanok kerülnek most be a listámba, akiket eddig - ahogy láttam - nem jelöltek még meg a kihívásban :) 


Katt

Shadow Wanderer újdonsült blogja (a korábbi, a My fanciful world itt elérhető) még nem fut túl sok ideje, de a bloggerinának komoly szerzői múltja van. Az új blogján már találhattok egy csodás történetet OC-jéről, Brielle-ről, a régebbi felületén pedig megannyi lélektépően szépen és ötletesen megírt Avengers ficet (Thorki, Frostiron), de a régebbi művei közt szemezgethettek Sherlock, vagy akár Harry Potter fandomban írt remekművekből. Shadow általában lényegre törően és elegánsan gyalulja le a szívemet, anélkül, hogy meggyűrődne az sikkes öltönye, de velem ellentétben nála azért örömködni is lehet olykor. 


Katt

Tatsu a legrégebbi bajtársam innen blogspotról, és az egyik legtehetségesebb művész, akivel valaha összefútt a sors szele. Ő is ugyanolyan rendületlenül hű Lokkancshoz, mint én, az én legnagyobb örömömre, de igényes és izgalmas blogján belefuthattok Stucky, Cherik, Hannibal vagy akár Black Sails történetekbe is. A rövid és kíméletlen történetek koronázott királynője, aki ráadásul nem is készít fel a sokkra, mert előtte elhalmoz a fergeteges és frappáns humorával, amitől a padlót veregeted a hátaddal. Aztán paff. 
Viszont olykor megörvendeztet minket fluffosabb jellegű írásokkal is, mint például bájos mesterműve, a Cherry


Katt

A harmadik versenyzőnk Caty imádatos blogja, a Háttal álmodó, ahol aztán minden Thorki és Frostiron rajongó a mennyekben érezheti magát, de pár Stucky ficcel is betárazott már a zseniális írónő. A stílusa valami eszméletlenül sodró, spontán és mégis kidolgozott, és olyanokat szokott sokszor csavarni a cselekményen, hogy csak pislogok, mint hal a szatyorban. Caty az érzelemábrázolás nagy zsenije, ráadásul az a technikája, hogy szottyosra kínozza  párosainkat áldásosan hosszú művei során, mígnem kapunk egy végtelenül léleksimogató, és könnyfakasztóan szép happy endet. Semmi szín alatt se hagyjátok ki!


Ez lett volna az én blogmolyos alakításom; nem jelölnék meg senkit a drága felsoroltaimon kívül, de ha bárkinek kedve támad kitölteni, csak hajrá! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése