Hírek

 Hosszú fontolgatás után, hogy mi is legyen, evezzek-e tovább ezen a hajón, csak immár teljesen más vizeken, vagy alapítsak egy másik oldalt, úgy döntöttem, a KAS marad. Hamarosan elkezdtem felrakni azokat az original munkáimat, amik itt eddig nem láttak napvilágot, és az Üres helyekről, két éven át dédelgetett, csiszolgatott kis regényemről is szó lesz.

Említett regény jelenleg lektori szakaszba került a Könyvmolyképző Kiadó Aranymosásán, itt olvashatjátok el az első fejezetét. ♥

Mint fanfiction blog, a KAS nem üzemel tovább, viszont én, mint író, továbbra is itt vagyok, alkotok, és várlak titeket a közös utazásainkra.

Minden tartalom elérhető marad, megtaláljátok őket a fedélközben. Egy igazi kis látlelet ez a hely a fejlődésemről, közel tíz évre visszemenően, és a fanfictionjeim voltak az első olyan alkotásaim, amik nyilvánosságot kaptak. Ezt nem volna illő a sufniba zárnom, sem pedig korrekt azokkal, akik szerették őket. 

Hamarosan jövök az első novellával, és akkor átvágom a nagy piros szalagot, kezdődnek az új idők! ♥ 2 megjegyzés:

 1. Gratulálok, hogy lektori fázisba kerültél, remélem, hogy kézbe is vehetjük, engem felcsigázott az első fejezet.

  Másrészt örülök, hogy a blog megmarad, még ha nem is fanficekre. Jó lenne felőled újra hallani és az írásaidat olvasni <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm, drága Abeth ♥
   Szeretnék aktív lenni újra, csak az élet nehézkesen engedi. De írni mindig is fogok :) Pláne amíg ilyen csodás olvasóim vannak!

   Törlés