Köhög a bolha



Csuporkáim! 

Tudom, nagyon el vagyok tűnve mostanság, ezzel sajnos nem igen tudok mit kezdeni így az érettségi előtt nem sokkal. Rengeteget tanulok és közben próbálok élni is (több-kevesebb sikerrel), ugyanakkor írok is. Természetesen. Bele is pusztulnék, ha nem - csak a tempó kicsit visszafogottabb. Plusz nem csak ficeken dolgozom, hanem a már lassan három éve íródó regényemmel is célvonalba kerültem, szóval azzal is szeretnék mielőbb elkészülni.

Ha még velem vagytok és várjátok a frisseim, köszönöm; ígérem, nem foglak már sokáig váratni titeket. Pénteken érkezik egy ?kétrészes? történet első része: Thorki lesz, persze rám vallóan fura. Alternatív jövő, millió mérföldre a Marveltól, közelebb a mitológiához, talán, de az is elég alternatív. A nyelvezete emészthetetlenül archaizált, csak szólok, de hátha tetszeni fog. 
Loki pótapa-szerepben. Ezt azért emésszétek addig, nem fog váratlanul érni legalább. Mondjuk az első fejezet egy ötezer szavas expozíció, haha. Kis rövidke. 

Ennyit rólam, úgy éreztem, illendő volt már lejelentkeznem és szólnom, hogy ÉLEK, és lesznek még itten gyümölcsöző idők. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése